vineri, 31 iulie 2009

Scoala de soferi Timisoara

Scoala de soferi KREBS din Timisoara a fost infiintata in anul 1996, venind cu idei inovatoare in domeniul scolilor de soferi.
inca de la infintarea sa, calitatea fiind factorul principal care a dus in decursul anilor la pozitionarea pe primul loc in topul scolilor de soferi din Timisoara.
Scoala noastra dispune de o sala de legislatie moderna, dotata cu calculatoare ce contin softuri cu intrebari identice cu cele de la examenul auto, aer conditionat, instalatii video HI-FI, planse si materiale didactice de ultima ora.
Autoturismele firmei noastre sunt noi, fiind dotate cu aer conditionat pentru a face mai placuta conducerea in zilele caniculare de vara.
Instructorii sunt calmi, avand o vasta experienta in instruirea cursantilor, orele de conducere alaturi de ei devenind o placere.
In timpul perioadei de scolarizare, alaturi de ei, aveti posibilitatea sa invatati parca- rile, circulatia in zone aglomerate ale orasului, conducerea de noapte, s.a.
De asemenea, cei care doresc sa obtina permisul pentru categoria A, pot invata usor manevrele din poligon pe o motocicleta Suzuki de 250 cm usor manevrabila.
Avand cele mai mari procentaje de promovabilitate din Timisoara, calitatea ne recomanda.

Pentru inscriere ne gasiti pe:

- str. Calea Sagului nr.22,
in zilele de Luni si Joi intre orele 18 - 21,

sau la tel:
- 0745 306 888;
- 0728 306 888;
- 0256 306 888;


Pentru contact prin mail va rog sa faceti click pe :

http://www.krebs.ro/contact.php




Matiz - aer conditionat,
airbag, benzina


VW Polo 5 - aer conditionat,
airbag, servodirectie, ABS, benzina.

VW Golf 4 - aer conditionat,airbag,
servodirectie, ABS, ESP, diesel.


SUZUKI GN 250
motocicleta usoara, si super
manevrabila la probele de poligon,
atat pentru femei cat si pentru barbati.